ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
25 Jun.

DUBOSS “VOYAGE VOYAGE (IMANBEK EDIT)”

Ο ανερχόμενος DUBOSS είναι ένα παιδί των 80’s και είναι εδώ για να προσφέρει την μουσική που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή για να νιώσουμε καλά. Το φρέσκο, θετικό και ανεβαστικό debut single του “Voyage Voyage” έρχεται την καταλληλότερη στιγμή.

Από τότε που ξεκίνησε το lockdown στην Ασία στις αρχές του Φεβρουαρίου, ο DUBOSS είχε όραμα να δημιουργήσει ένα τραγούδι σχετικό με ένα από τα μεγαλύτερα πάθη του: τα ταξίδια. Ένωσε τις δυνάμεις του με τον Imanbek για τα τελειοποιήσει την πρώτη κυκλοφορία του “Voyage Voyage”, ένα μοναδικό edit του hit των Desireless από τα 80’s το οποίο προσκαλεί όλο τον κόσμο σε ένα μουσικό ταξίδι παρόλο που είναι σπίτι. “Οι παλιές τεράστιες επιτυχίες είναι ακριβώς αυτό που δίνουν έμπνευση σε όλους τους καλλιτέχνες ότι περίοδος και να είναι”, είπε ο Imanbek.

O DUBOSS δήλωσε για την κυκλοφορία: “Έκανα την παραγωγή αυτού του remake ως ένα αφιέρωμα στο original τραγούδι, το οποίο φέρνει ελπίδα και γιορτάζει την ελευθερία του να μπορείς να ταξιδεύεις. Μου φέρνει όλες τις θετικές αναμνήσεις από όταν το άκουγα με τους γονείς μου και ήμουνα παιδί. Ελπίζω να μεταδώσει τα ίδια συναισθήματα σε όλους τους ανθρώπου του κόσμου”.

To track είναι επηρεασμένο από Ευρωπαϊκούς pop ήχους και εκθαμβωτικά φωνητικά καθώς συνοδεύεται και από ένα έντονο house groove που δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο συναίσθημα. Είναι ακριβώς το είδος χαρούμενης μουσικής που θα πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε να έρχεται από το studio του DUBOSS και να κατακτά τις χορευτικές πίστες τα επόμενα χρόνια.

 Βρείτε το εδώ: https://duboss.lnk.to/VoyageVoyage
 
Το “VOYAGE VOYAGE (IMANBEK EDIT)” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.