ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
10 Dec.

ENERGY PLAY: Mark Ronson ft. Miley Cyrus – “Nothing Breaks Like A Heart”

Ο Mark Ronson συνεργάζεται με τη Miley Cyrus στο νέο single “Nothing Breaks Like A Heart“, που κυκλοφορεί από τη Sony Music και αποτελεί το πρώτο δείγμα από το πέμπτο άλμπουμ του. Το “Nothing Breaks Like a Heart” από Mark Ronson ft. Miley Cyrus είναι το ENERGY PLAY της εβδομάδας στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Οι δύο καλλιτέχνες υπογράφουν και την σύνθεση του κομμάτιου μαζί με τους Ilsey Juber, Clement Picard, Maxime, Picard, Conor Szymanski και Thomas Brenneck ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο ίδιος ο Mark Ronson, ο Jamie xx και οι The Picard Brothers (co.).

Ο 43χρονος μουσικός παραγωγός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς στη σύγχρονη pop κουλτούρα της Βρετανίας και διαθέτει στη συλλογή του πέντε βραβεία Grammyκαι δύο BRIT Awards.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως Amy WinehousePaul McCartney, Adele, Lady Gaga, Robbie Williams, Christina Aguilera, Bruno Mars και πολλούς άλλους.

Η Miley Cyrus δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Προερχόμενη από μία κατεξοχήν μουσική οικογένεια, βρίσκεται στη βιομηχανία του θεάματος από μικρή ηλικία, ενώ με την ενηλικίωσή της δοκίμασε τα όρια, προκάλεσε και συζητήθηκε όσο κανείς άλλος καλλιτέχνης της γενιάς της.

Η συνεργασία με τον Mark Ronson στο “Nothing Breaks Like A Heart” σηματοδοτεί την επάνοδο της γνώριμης Miley Cyrus και της προκλητικής εικόνας της, όπως αποδεικνύεται στο video του τραγουδιού, αλλά με τη συνοδεία ενός ήχου που συνδυάζει την disco με τις country ρίζες της.

Το video clip του “Nothing Breaks Like A Heart” γυρίστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας και επικεντρώνεται σε μία επεισοδιακή καταδίωξη.