ΟΛΕΣ OI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
23 May.

Ηλίας Καμπακάκης, «1000 φορές» – Πρώτη μετάδοση στον SUPER 

Ο Ηλίας Καμπακάκης, λίγους μήνες μετά τη διασκευή του «Πόσο Μου Λείπει», επιστρέφει με ολοκαίνουρια επιτυχία. Ο λόγος για το «1000 Φορές», ένα ανεβαστικό χορευτικό τραγούδι με λαϊκό χαρακτήρα και μοντέρνα μελωδία.

Το «1000 Φορές» που κυκλοφορεί από τη Minos Emi, A Universal Music Company, αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι από το ολοκαίνουριο διπλό album του Ηλία Καμπακάκη που πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming πλατφόρμες και αποτελεί τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη.

Το «1000 Φορές», ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα, αποτελεί μια μουσική δημιουργία του μοναδικού Γιώργου Σαμπάνη ενώ τους στίχους υπογράφει η Ελένη Γιαννατσούλια, το καλλιτεχνικό ντουέτο που βρίσκεται πίσω από αμέτρητες επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Ηλίας Καμπακάκης, μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη και επερχόμενες live εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα με την εμβληματική Πάολα, ανανεωμένος όσο ποτέ επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα μας συντροφεύσει αναμφίβολα για όλο το καλοκαίρι!

Βρείτε το «1000 Φορές» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Εσείς, όπως πάντα, το ακούτε πρώτοι και αποκλειστικά, εδώ στον SUPER, από τη Δευτέρα 27 Μαΐου.