ΟΛΕΣ OI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
29 Jan.

Αναστάσιος Ράμμος ΑΠΟΚΛEIΣΤΙΚΑ στον SUPER FM!

O Αναστάσιος Ράμμος είναι νέος, εκκεντρικός και πολυτάλαντος και πρόσφατα τα έκανε όλα Άνω Κάτω όχι μόνο με τις εμφανίσεις και τις ερμηνείες του, αλλά υπογράφοντας μουσική και στίχους σε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε. Η πορεία του μέχρι σήμερα καταδεικνύει ότι σύντομα θα κατακτήσει την κορυφή.

Η δημιουργία του “Αν Με Δεις Να Κλαίω” σε ντουέτο με την εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα singles της χρονιάς που μας πέρασε με το δυναμικό video clip να ξεπερνάει τα 16.000.000 views! Ήταν μάλιστα το δικό σας No. 1 στην ψηφοφορία του SUPER TOP40 2017.

Έχοντας αναδειχθεί σε νικητή του διαγωνισμού Jumping Fish της Cosmote, το 2017 μας έδωσε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στα πιο επιτυχημένα musicals της σαιζόν, Hair The Musical και Grease και φυσικά στο πλευρό της Άννας Βίσση στο Hotel Ermou!

Εκτός από τη γοητεία και την αυθεντικότητά του, ένα από τα ταλέντα του είναι να δημιουργεί τραγούδια που τα ερμηνεύουν μεγάλοι καλλιτέχνες, αναμεσά τους και ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος ερμήνευσε δύο τραγούδια του νέου τραγουδοποιού εκ των οποίων το ένα αποφάσισε να γίνει και ο τίτλος του δίσκου του «Σε μονοπάτια ξένα».

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι πολυδιάστατος καλλιτέχνης, performer, τραγουδοποιός που δε χάνει την ενέργεια και την αισιοδοξία του και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει παρουσιάσει η Panik Records τα τελευταία χρόνια. Το 2018 μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και συνεργασίες που θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό…

Από 29.01 ακούμε αποκλειστικά το super track «Τα καλά παιδιά», μια ατμοσφαιρική μπαλάντα που με την ερμηνεία του Αναστάσιου Ράμμου θα μας ταξιδέψει και θα μας συγκινήσει….