ΟΛΕΣ OI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
26 May.

Plus Rec | Les Au Revoir – Βράδυ Σαββάτου – Νέα αποκλειστικότητα (29/05)

Οι Les Au Revoir επιστρέφουν δισκογραφικά, με ανανεωμένη ηχητική αισθητική, διασκευάζοντας μια από τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες του Χρηστού Κυριαζή, το “Βράδυ Σαββάτου”!

Η κοσμοπολιτική indietronica των Les Au Revoir που μέσα από επιτυχημένα compilation ταξίδεψε στα club όλου του κόσμου, συνεχίζει την μελωδική της πορεία, προτείνοντας μας μια ξεχωριστή διασκευή σε ένα κλασσικό αγαπημένο τραγούδι.

Μέσα από το δικό τους μουσικό πρίσμα το “Βράδυ Σαββάτου”, αποκτά ένα αέρινο ηλεκτρονικό χαρακτήρα που στολίζεται με ρυθμικές κιθαριστικές φόρμες, μελωδικές πινελιές από τρομπέτα και υπέροχη ερμηνεία!
Σκοπός τους να εμπλουτίσουν τις πρωτότυπες μελωδίες του τραγουδιού με σημερινά μουσικά στοιχεία και να οδηγήσουν τον σύγχρονο ακροατή σε νέα ανεξερεύνητα ατμοσφαιρικά μονοπάτια.

Το “Βράδυ Σαββάτου” από τους Les Au Revoir συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο που μέσα από τις εικόνες του αποτυπώνεται η έννοια της ανθρώπινης απουσίας, εκεί που στην σύγχρονη εποχή όλοι μπορούμε να είμαστε τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά, εκεί που χανόμαστε στις στιγμές και δεν συναντιόμαστε ποτέ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Σταύρο Νταή από την One Frame.

Οι Les Au Revoir, το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, με το νέο τους single “Βράδυ Σαββάτου”, προσδοκούν να κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στο soundtrack της καρδίας μας αυτό το καλοκαίρι!

Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά στον SUPER, από την Κυριακή 29 Μαΐου!