ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
05 Oct.

Fifth Harmony και Pitbull μαζί σε μία εκρηκτική μουσική στιγμή!

Το μυστικό αποκαλύφθηκε! Ο Pitbull είναι ο καλλιτέχνης με τον οποίο θα συνεργαστούν οι Fifth Harmony, σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Η Lauren Jauregui, μία από τις κοπέλες του συγκροτήματος, είχε εκμυστηρευθεί πρόσφατα ότι η τετράδα πρόκειται να ενώσει δυνάμεις με έναν Λατίνο καλλιτέχνη, όμως προτίμησε να διατηρήσει κρυφή την ταυτότητά του.

Τελικά, η αποκάλυψη έρχεται δια «στόματος» του ισπανόφωνου τηλεοπτικού σταθμού «Telemundo» των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος προδίδει το μυστικό σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφορικά με τα φετινά «Λατινοαμερικανικά Μουσικά Βραβεία» (Latin American Music Awards).

fifth harmony billboard 123 2

Η τελετή απονομής της 26ης Οκτωβρίου θα είναι μία κορυφαία βραδιά για τον Pitbull. Ο «Mr. Wolrdwide» θα παραλάβει το περιώνυμο «Latin AMA Dick Clark Achievement Awards», ένα βραβείο που πήρε την ονομασία του από τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό παρουσιαστή Dick Clark.

Επιπλέον, ο Αμερικανός ράπερ με μία από τις πιο άμεσα αναγνωρίσιμες φωνές στη μουσική βιομηχανία αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο τραγούδι του σε σύμπραξη με τις Fifth Harmony, ένα από τα καλύτερα γυναικεία γκρουπ του σήμερα.

Η συνεργασία τους έχει τον τίτλο «Por Favor» και κατά τα φαινόμενα θα είναι ένα δίγλωσσο single στην ισπανική και στην αγγλική γλώσσα, όπως επιτάσσει το ρεύμα της εποχής.

Πριν μερικούς μήνες, ο Pitbull συνυπήρξε με την Camila Cabello, το πρώην μέλος των Fifth Harmony, στο hit «Hey Ma» για τις ανάγκες του soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Fast & Furious 8».

Από την πλευρά τους, οι Fifth Harmony κυκλοφόρησαν στα τέλη Αυγούστου τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο τους, τον πρώτο έπειτα την αποχώρηση της Camila Cabello.

 

Πηγή: www.hit-channel.com