ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
02 Aug.

Γιώργος Σαμπάνης: Δείτε το συγκλονιστικό video clip για το «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα»

Ο Γιώργος Σαμπάνης στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από απέραντο πόνο: όλα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θελήσεις…

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει μορφή στο «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» με ένα καθηλωτικό video clip.

Το «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» είναι το καινούργιο single από τη νέα δισκογραφική δουλειά «Παράξενα Δεμένοι» του πιο ταλαντούχου τραγουδιστή και δημιουργού της γενιάς του.

Η ευρεία αποδοχή κάθε εγχειρήματος του Γιώργου Σαμπάνη είχε αποτέλεσμα το»Παράξενα Δεμένοι» να διανύσει συνολικά τρεις εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων δίσκων στην ελληνική αγορά, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Ο Γιώργος Σαμπάνης τόλμησε για ακόμη μία φορά με νέα οράματα, χωρίς να περιορίζει τον ορίζοντα της έμπνευσής του και παρουσίασε 11 εκπληκτικά τραγούδια που εμφανίζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα προς ένα. Τους στίχους υπέγραψε η Ελεάνα Βραχάλη και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Soumka, μόνιμοι συνοδοιπόροι του δημοφιλούς καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια.

Μετά το «Φταίει» και το «Επιλογή», δύο τραγούδια που αναρριχήθηκαν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ο Γιώργος Σαμπάνης μας κρατά συντροφιά με το «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης μαζί με τη μόνιμη στιχουργό των δίσκων του Ελεάνα Βραχάλη μιλούν συχνά στα τραγούδια τους για την αθέατη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, με αφορμή το στίχο «είδα τα χρώματα σε κάθε σου πλευρά σκοτεινή» του πρόσφατου και πολύ επιτυχημένου single «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα», ξετυλίγεται στο video clip μια ιστορία θεραπείας και ίασης, μια διαδρομή προς το φως, με πρωταγωνιστές τέσσερις ανθρώπους ψυχολογικά ταλαιπωρημένους από σύγχρονες νευρώσεις. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Jimi Drosinos («Μπορείς Και Χειρότερα»).

Το single «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» και το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

 

 

 

Πηγή: hit-channel.com