ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
30 Jan.

Grammy 2018: Η συγκινητική εμφάνιση της Lady Gaga και η αφιέρωση (vid)

Γεμάτη συναισθήματα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εμφάνιση της Lady Gaga σε τελετή απονομής των Grammy.

Η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή των εξηκοστών Βραβείων Grammy και συγκίνησε τους πάντες.

Η αστέρας της pop κάθισε στο πιάνο και παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά την καινούρια εκδοχή του single «Joanne» που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, μαζί με τη συνοδεία του Mark Ronson στην κιθάρα, παραγωγός στο ομότιτλο άλμπουμ.

Η εμφάνιση ήταν αφιερωμένη στη θεία της τραγουδίστριας, την Joanne, η οποία πέθανε σε ηλικία 19 ετών ύστερα από επιπλοκές που της προκάλεσε το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

«Αυτό είναι για την εκλιπούσα αδελφή του πατέρα μου, την Joanne», προλόγισε η Lady Gaga. «Αυτό είναι για την αγάπη και τη συμπόνια ακόμα και όταν δεν μπορείς να καταλάβεις», πρόσθεσε.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συγκινητικής εμφάνισης στα εξηκοστά Βραβεία Grammy, η «Mother Monster» δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα νέο μήνυμα:

«Κουβαλάω βαθιά θλίψη στην καρδιά μου για την τραγωδία της οικογένειά μου. Η απώλεια της Joanne επηρέασε τον πατέρα μου τόσο βαθιά που επηρέασε και εμένα. Όταν έκλαιγε, έκλαιγα. Όταν ήταν θυμωμένος, ήμουν θυμωμένη. Όταν πονούσε, πονούσα», έγραψε.

«Σήμερα μετατρέπω αυτή τη θλίψη σε ελπίδα και γιατρειά. Μετά από δέκα χρόνια νιώθω ακόμα άγχος πριν τα Grammy, αλλά ξέρω ότι έχω έναν άγγελο μαζί μου», τόνισε.

Εκτός από το «Joanne», η 31χρονη Αμερικανίδα τραγούδησε και το «Million Reasons». Συγχρόνως, ήταν υποψήφια για δύο Βραβεία Grammy: Για το «Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ» και την «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία».

https://www.youtube.com/watch?v=npojBTA-pcQ

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η σκηνή των Βραβείων Grammy φιλοξένησε τη Lady Gaga.

Το 2017 είχε κάνει ένα απροσδόκητο ντουέτο με τους Metallica, το 2016 είχε πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στη μνήμη του David Bowie και το 2015 είχε παρουσιάσει τη συνεργασία της με τον Tony Bennett.

hit-channel.com