ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Dec.

“Human” – “Despacito” – “Symphony” υποψήφια τραγούδια στο SUPER TOP 40!

“Human” – “Despacito” και “Symphony” είναι τρία από τα 40 τραγούδια που είναι υποψήφια στο SUPER TOP 40. Και τα τρία τραγούδια αγαπήθηκαν όσο ποτέ μέσα στο 2017 και είναι τα τραγούδια που μεταδόθηκαν στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

O Super FM για άλλη μία χρονιά σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το SUPER TOP 40 επιλέγοντας μέχρι 10 από τη λίστα με τα 40 τραγούδια που μεταδόθηκαν περισσότερο στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου. Μπείτε στο www.superfmradio.com/top40 και δώστε τη ψήφο σας και μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα laptop αξίας €789 που προσφέρει το www.eshop.com.cy , το No1 eshop στην Κύπρο.

RAG ‘N’ BONE MAN – HUMAN

LUIS FONSI FT. DADDY YANKEE – DESPACITO

CLEAN BANDIT FT. ZARA LARSSON – SYMPHONY

Η ψηφοφορία είναι μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Τα 40 δημοφιλέστερα τραγούδια της χρονιάς σύμφωνα με τις ψήφους σας και το Νο1 αγαπημένο του 2017 θα μεταδοθούν από τον Super FM, σε ειδική εορταστική εκπομπή στο τέλος του έτους. Τα 40 πρώτα σε μεταδόσεις δίνονται με αλφαβητική σειρά και όχι με τη σειρά μεταδόσεων. Εσείς οι ακροατές με τις ψήφους σας θα διαμορφώσετε την τελική κατάταξη.

Στηρίξτε ξανά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και δώστε το βραβείο στο «Αγαπημένο Τραγούδι του 2017» που θα απονεμηθεί στον καθιερωμένο πλέον θεσμό των Super Music Awards τη νέα χρονιά. O νικητής θα ανακοινωθεί στις 29 Δεκεμβρίου.