ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
22 Mar.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη εμφανίζεται στη Μουσική Σκηνή RED!

H Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται για δύο μοναδικές βραδιές στη Μουσική Σκηνή Red στην Λευκωσία με Χορηγό Επικοινωνίας τον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Οι εμφανίσεις της αγαπημένης και διαχρονικής πλέον  ερμηνεύτριας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου. Η εμφάνιση της Παρασκευής 30 Μαρτίου έχει γίνει ήδη SOLD OUT οπόταν θα μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας για το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 96245929 & 99059257.

Προπωληση:www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040)

Τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας της Ελλάδας και της Κύπρου αλλά και στις πέντε ηπείρους κυριολεκτικά σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, εμβληματικές παραστάσεις που γίνανε πολύτιμα live albums, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις και τελικά σπουδαία τραγούδια που έχουν νικήσει το χρόνο και έχουν συντροφεύσει τα γλέντια και τις λύπες μας, τις παρέες αλλά και τις πιο δικές μας στιγμές.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει στην αγαπημένη της Κύπρο 30 και 31 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή RED Λευκωσία με τα μεγάλα της τραγούδια.