ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
31 Mar.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί το νέο της album!

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου φέρει τον τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» και κυκλοφορεί τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου, από τη Heaven Music, που περιέχει έντεκα τραγούδια με επώνυμους συντελεστές.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στο ίδιο άλμπουμ που μόνο με μία συλλογή μεγάλων επιτυχιών μπορεί να συγκριθεί.

Στο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» συμπεριλαμβάνεται και το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Λάθος Μου», ένα τραγούδι που ακούσατε σε πρώτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση για Κύπρο στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιμελείται για πρώτη φορά την παραγωγή και σε αυτή την προσπάθεια έχει την αμέριστη στήριξη του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Τους στίχους στα έντεκα τραγούδια του CD προσθέτουν οι επιτυχημένοι Όλγα Βλαχοπούλου, Γιούλα Γεωργίου, Νίκος Γρίτσης, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και Γιώργος Τσοπάνης, οι οποίοι εμπιστεύονται τη μοναδική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.