ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
24 Jun.

JAWSH 685 x JASON DERULO “SAVAGE LOVE (LAXED – SIREN BEAT)”

Μετά από μία πολυσυζητημένη διαμάχη με αφορμή το sample που χρησιμοποίησε ο Jason Derulo από το original beat του Jawsh 685, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού. 

Ο Jawsh 685 είναι ένας μαθητής λυκείου από το South Auckland της Νέα Ζηλανδίας που είδε το breakout single του “Laxed (siren Beat)” να δημιουργεί ένα παγκόσμιο κίνημα με εκατομμύρια Tik Tok χρήστες να το χρησιμοποιούν μέσα από το challenge, “Culture Dance” με παραδοσιακές μεταμφιέσεις κατά την διάρκεια των βίντεο τους.  Το γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση dance track έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 55 εκατομμύρια TikTok videos μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου videos από καλλιτέχνες όπως η Lizzo, η Jessica Alba αλλά και οι Tik Tok stars Addsion Rae, Tony Lopez και Charli D’amelio.

Το τραγούδι εκτοξέυθηκε στα Shazam charts ανά τον κόσμο φτάνοντας στο Top 25 σε 30 χώρες αλλά και στο Νο2 του Global Shazam Chart. Επιπλέον, το track έχει συγκεντρώσει 17 εκατομμύρια Spotify streams και πάνω από 8 εκατομμύρια views στο original YouTube video που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019.

 Βρείτε το εδώ: https://jawsh685.lnk.to/SavageLove
 
Το “SAVAGE LOVE (LAXED – SIREN BEAT)” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.