ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
12 Sep.

14:00-16:00 – Άντρεα Καφά: Γκολ… στην καλύτερη μουσική!

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική! Ο Super FM, ο διαχρονικά αγαπημένος σας μουσικός σταθμός, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024! Στη super ομάδα μας εντάχθηκαν νέα πρόσωπα που ήρθαν να ενισχύσουν τους υπόλοιπους παραγωγούς διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενθουσιασμό και καλή διάθεση!

Και σήμερα, θέλουμε να σας γνωρίσουμε την Άντρεα Καφά! Ακόμη μια νέα μεταγραφή στην super ομάδα μας, και στην προκειμένη μιλάμε σχεδόν… κυριολεκτικά. Η Άντρεα θα αφήνει για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους, τα τηλεοπτικά στούντιο, τις μεταδόσεις, τις αναλύσεις κτλ, και θα μας προσφέρει ένα μεσημεριανό μουσικό δίωρο γιατί… μπορεί και θέλει! Κάθε μεσημέρι, 14:00-16:00, η επιστροφή (για κάποιους) στο σπίτι, ή η συνέχεια στη δουλειά, ή ακόμα και η βόλτα στο αυτοκίνητο, θα γίνουν καλύτερες με τη συντροφιά μιας γνώριμης φωνής και πάντα με την καλύτερη μουσική!

Η ίδια λέει πάντως ότι όσο και αν τη γεμίζει η αδρεναλίνη του αθλητισμού, θεωρεί πως αυτό το μουσικό δίωρο, θα είναι η καθημερινή της διέξοδος από τα υπόλοιπα άγχη της καθημερινότητάς της… Ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε;

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!