ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
07 Sep.

Κατερίνα Λιόλιου: Με country διάθεση στο βίντεο κλιπ “Μεγάλα Λόγια”!

Η εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου, η οποία εμφανίζεται αυτήν την περίοδο με μεγάλη επιτυχία στο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο δυναμικό single της «Μεγάλα Λόγια».

To νέο single της Κατερίνας Λιόλιου«Μεγάλα Λόγια» το ακούσατε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου. Τη μουσική υπογράφει ο Θέμης Παναγιωτίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου.

Το βίντεο κλιπ για τα «Μεγάλα Λόγια» γυρίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στον πολυχώρο Nisi στην Παραλία Ραχών, με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο,

Στο νέο -με άρωμα country- βίντεο κλιπ, η πρωταγωνίστρια Κατερίνα Λιόλιου γνωρίζει και ερωτεύεται έναν όμορφο νεαρό με τον οποίο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές. Στην πορεία, η τραγουδίστρια αντιλαμβάνεται πως ο σύντροφός της έχει παράλληλη σχέση, ώσπου παίρνει την απόφαση να δώσει τέλος στα «Μεγάλα Λόγια» του, χωρίζοντάς τον.

Το βίντεο κλιπ αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού.

 

Δείτε εδώ το teaser: https://www.facebook.com/MinosEmi/videos/759129411089610/

Το «Μεγάλα Λόγια» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε πιο κάτω backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ: