ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 May.

Κωνσταντίνος Αργυρός – «22» Η δεύτερη ενότητα του νέου album τώρα και στο YouTube!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του album, με τίτλο «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μας χαρίζει ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι με την ξεχωριστή σφραγίδα του. 

Το «22», που είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι χωρισμένο σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, που απαρτίζουν ένα αριστοτεχνικό μουσικό σύνολο. Η πρώτη ενότητα, «Νοσταλγία», περιλαμβάνει vintage ήχους, τραγούδια που «μυρίζουν» Ελλάδα, εμπνευσμένα από την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας, η δεύτερη ενότητα, «Φως», έχει κομμάτια με digital ήχο κι έντονο συναίσθημα και η τρίτη ενότητα, «Ενέργεια», περιλαμβάνει τραγούδια γεμάτα δυναμισμό και ρυθμό.

Μετά την πρώτη ενότητα του album, «Νοσταλγία», διαθέσιμη στο YouTube είναι πλέον και η δεύτερη ενότητα,  «Φως», ενώ αυτή την Τρίτη (10 Μαΐου) θα «ανέβει» και η τρίτη ενότητα.

Στο album «22», ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καλλιτέχνης που πάντα θέλει να προσφέρει κάτι νέο και διαφορετικό και πνεύμα ανήσυχο, μοιράζεται μαζί μας 22 τραγούδια, που καλύπτουν μία μεγάλη μουσική γκάμα, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών και δοσμένα με τις δυνατές του ερμηνείες

Στο μεταξύ, το πρώτο single από το album, το «Ελεύθερος», συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, απέσπασε θετικές κριτικές και σχόλια, παραμένει στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του και μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay

Δείτε την ενότητα «Φως»: