ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
11 Sep.

12:00-14:00 – Το super δίδυμο που ξέρει την ελληνική μουσική σκηνή απέξω και από… μέσα!

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική! Ο Super FM, ο διαχρονικά αγαπημένος σας μουσικός σταθμός, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024! Στη super ομάδα μας εντάχθηκαν νέα πρόσωπα που ήρθαν να ενισχύσουν τους υπόλοιπους παραγωγούς διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενθουσιασμό και καλή διάθεση!

Και σήμερα, θέλουμε να σας συστήσουμε… ξανά τον Παναγιώτη Σίμο και την Κατερίνα Ψιμοπούλου. Εξάλλου, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και έτσι και εμείς, κρατήσαμε το μεσημεριανό δίδυμο… απείραχτο. Παναγιώτης Σίμος και Κατερίνα Ψιμοπούλου, παραμένουν στο 12:00-14:00 με το Daily Kous Kous. Ένα δίδυμο που αγαπάς πλέον και έχει γίνει συνήθειά σου, έχει όσα χρειάζεσαι, στη δόση που επιζητάς, με τη διάθεση που προσβλέπεις και την ευγένεια που έχεις ανάγκη! Η Κατερίνα και ο Σίμος είναι ένα ραδιοφωνικό ζευγάρι που ξέρει τη showbiz γιατί είναι κομμάτι της. Μεταφέρουν στον Super πρώτοι και έγκυρα, τα τελευταία νέα της ελληνικής δισκογραφίας, τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, τις νέες συνεργασίες και γενικά ό,τι “παίζει” στην ελληνική μουσική σκηνή, χωρίς κιτρινίλα, μόνο καλόπιστο, πηγαίο και ευχάριστο daily kous kous.

Παναγιώτης Σίμος

Αυτός ο άνθρωπος αυτός, υπήρξε οικονομολόγος ωστόσο η μουσική τον κέρδισε και μεταξύ μας πολύ καλά έκανε! Είναι αισιόδοξο πλάσμα με ενδιαφέροντα και πολύ αγάπη για το ραδιόφωνο. Τα τελευταία 6 χρόνια μας κρατάει καθημερινή παρέα μέσα από τη συχνότητα του Super FM.

Κατερίνα Ψιμοπούλου

Η σχέση της με το μικρόφωνο ξεκίνησε όταν ήταν 5 χρονών, τότε που έκανε εκφωνήσεις για γνωστές διαφημιστικές καμπάνιες. Παιδί θαύμα θα μπορούσε κάποιος να πει; Παιδί θαύμα επιβεβαιώνουμε εμείς, που τη ζούμε καθημερινά! Ο έρωτας όμως με το ραδιόφωνο ξεκίνησε το 2011 όταν έκανε το ντεμπούτο της. Έκτοτε το ταξίδι στα fm είναι καθημερινό και κρατάει μέχρι και σήμερα.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!