ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
12 May.

MARNIK “UP & DOWN” Το νέο single του dance duo από την Ιταλία

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο single των Marnik, του dance duo από την Ιταλία. Ο Emanuele και ο Alessandro είναι γνωστοί για τους εκθαμβωτικούς dancefloor ήχους τους, οι οποίοι πάντα βασίζονται στη μελωδία και την ενέργεια. Έχουν ήδη στο ενεργητικό τους συνεργασίες με Steve Aoki και Don Diablo, ενώ συνεχίζουν να παίζουν στα μεγαλύτερα festivals και clubs της Ευρώπης. Το προηγούμενό τους single “Gam Gam” γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία έχοντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια Shazams (No1 στη Γαλλία) και πάνω από 6,5 εκατομμύρια streams στο Spotify. Ήρθε η ώρα όμως για το “Up & Down”.

Το track σε εντυπωσιάζει από την πρώτη κιόλας ακρόαση και το μήνυμα που στέλνει είναι «Guys, σταματήστε και δείτε τον κόσμο». Τα παιδικά φωνητικά επισημαίνουν το βασικό θέμα: Πως η κοινωνία φυλακίζει τους ανθρώπους μέσα στον κυβερνοχώρο, αφήνοντας τη νεότερη γενιά να πολεμήσει τις παγίδες εκείνων που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα.

Με μια τρελή μελωδία στο πιάνο, η οποία παίζει πριν μπει το dance beat, το track σου κολλάει και σε κάνει να το τραγουδάς ασταμάτητα. Οι Marnik δήλωσαν «Το “Up & Down” είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι για εμάς. Με αυτό το τραγούδι θέλαμε να μοιραστούμε με το κοινό κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάναμε στο παρελθόν και να δείξουμε το είδος του καλλιτέχνη που πραγματικά είμαστε».