ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
19 Sep.

Με SUPER δώρα συνεχίζει για τρίτη εβδομάδα το νέο SUPER BREAKFAST!

Ήρθε στο ανανεωμένο πρόγραμμα, στο αγαπημένο σας ραδιόφωνο!

Το νέο “SUPER BREAKFAST” που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, μέσα από τις συχνότητες του SUPER FM, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την εβδομάδα που έρχεται και για ολόκληρη την σεζόν!

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα παραμείνει ο μοναδικός Κωνσταντίνος Τσιολής έχοντας για παρτενέρ την αγαπημένη Καλλιόπη Ασικίδου. Η εκπομπή ξεκινά κάθε πρωί στις 06:30 και κρατά την πιο κεφάτη συντροφιά στους ακροατές μέχρι τις 09:00.

 Με SUPER δώρα συνεχίζει η τρίτη εβδομάδα αφού οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα τεχνολογίας από την εταιρία E-SHOP.CY!

Το «SUPER BREAKFAST” εγγυάται ακόμη την πιο ανεβαστική μουσική αφού ζωντανά στα decks θα βρίσκονται οι δημοφιλείς DJs A Chris, Golden X και Michael C, μιξάροντας τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, σημερινές και όχι μόνο!

Ο Κωνσταντίνος και η Καλλιόπη, και οι δυο τους κουβαλάνε μια ιδιαίτερη τρέλα, με την οποία σας κρατάνε σούπερ συντροφιά. Το μόνο βέβαιο είναι πως κάθε πρωινό η χαρά εναλλάσσεται με το γέλιο και τα καυστικά σχόλια. Μαζί με διαγωνισμούς, με μεγάλα δώρα, ζώδια, και ό,τι άλλο φέρνει η καθημερινότητά.

 Άλλωστε το πώς ξεκινάς τη μέρα σου καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το τι διάθεση θα έχεις. Με άλλα λόγια,  χρειάζεται να έχεις ένα σούπερ πρωινό ξύπνημα! Νέο SUPER BREAKFAST!

Και όλα θα πάνε σούπερ!