ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
22 Dec.

Μια «ωδή» στα… λουκάνικα το Xmas Νο. 1 στα UK TOP 40!

Ανανεώθηκε  (21 Δεκεμβρίου) το UK TOP 40 για την εβδομάδα 21 Δεκεμβρίου μέχρι 27 Δεκεμβρίου.

Το Χριστουγεννιάτικο UK TOP 40 έφερε αλλαγές στην κορυφή αφού η Ariana Grande «εκθρονίστηκε» από την κορυφή και αυτό σημαίνει ότι έχουμε νέο No 1 στα Official Singles Chart. Το Χριστουγεννιάτικο Νο 1 στα Official Singles Chart Top 40 είναι το We Built This City από LadBaby, το οποίο πήγε κατευθείαν στην κορυφή. Πρόκειται για ένα τραγούδι με περίεργη ιστορία, αφού είναι διασκευή για το YouTube του αυθεντικού τραγουδιού των Starship “We Built This City” (on Rock ‘n’ roll). Ο βρετανός blogger από το Nottingham, Mark Hoyle, graphic designer στο επάγγελμα παρακαλώ, διασκεύασε το τραγούδι με χιουμοριστική διάθεση “We Built This City” (on sausage rolls)… μια ωδή στα λουκάνικα!!! Ο LadBaby έγινε αστέρι στο YouTube αφού καταγράφει το μεγάλωμα των γιων του με τη γυναίκα του Roxanne, και φυσικά, όλοι τους πρωταγωνιστούν στο video clip του τραγουδιού. Στην ουσία όμως το τραγούδι είναι για φιλανθρωπικό σκοπό αφού όλα τα έσοδα από το τραγούδι πάνε στην φιλανθρωπική οργάνωση για τρόφιμα “The Trussell Trust”.

Επιστρέφοντας τώρα στα του UK Official Singles Chart Top 100, στο No 2 της λίστας βρίσκουμε σταθερή για 3η συνεχόμενη εβδομάδα την Ava Max με το “Sweet But Psycho”.

Το “Τhank u, Νext” της Ariana Grande, που ήταν πρώτο για 6 συνεχόμενες εβδομάδες, έπεσε δύο θέσεις, στο No 3.

Την πεντάδα συμπληρώνει στο No 4 το all (Christmas) time classic All I Want For Christmas Is You της Mariah Carey, ενώ στο No. 5 είναι η Hasley με το Without me, πέφτοντας από το No 3 που βρισκόταν εκεί για 2 εβδομάδες.

Διαβάστε ολοκληρωμένο το νέο Official Singles Chart Top 100 κάνοντας κλικ εδώ.

Το No 1 αυτής της εβδομάδας: We Built This City – LadBaby

Το No 2 αυτής της εβδομάδας: Sweet But PsychoAva Max

Το No 3 αυτής της εβδομάδας: Τhank u, Νext – Ariana Grande

Το No 4 αυτής της εβδομάδας: All I Want For Christmas Is You” – Mariah Carey

Το No 5 αυτής της εβδομάδας: Without meHasley