ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
26 Apr.

«Μου Έλειψες»: Το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς και το συγκινητικό Video

«Μου Έλειψες»… Δύο λέξεις, μία φράση και το μισό γίνεται ξανά ολόκληρο από την Αμαρυλλίς.

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη δισκογραφική πορεία της κυκλοφορώντας ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι.

«Μου Έλειψες»… Ίσως είναι μία από τις φράσεις που ακούγονται συχνότερα αυτόν τον καιρό σε αυτές τις δύσκολες ημέρες της κοινωνικής απομόνωσης, κατά τη διάρκεια των οποίων καλούμαστε να μείνουμε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να περάσουμε στιγμές μοναξιάς, στοχασμού και μελαγχολίας.

Σε αυτούς τους καιρούς η μουσική επιβεβαιώνει ότι εφευρέθηκε για να συντροφεύσει την ανθρώπινη μοναξιά και να εκφράσει όσα συναισθήματα δεν μπορούν να διατυπωθούν με λόγια.

Η Αμαρυλλίς δίνει φωνή με το «Μου Έλειψες» στο δράμα της μοναξιάς που χωρίζει τον άνθρωπο από την ευτυχία, αλλά και σε μία από τις πιο απλές και ταυτόχρονα πιο ουσιαστικές φράσεις.

 

 

Δεδομένου ότι οι ιδιαίτερες συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων δεν επέτρεπαν την διεξαγωγή γυρισμάτων για το music video του τραγουδιού, η Αμαρυλλίς απηύθυνε κάλεσμα σε όλους διαδικτυακούς φίλους της να στείλουν το δικό τους υλικό και να πρωταγωνιστήσουν οι ίδιοι στο βίντεο.

Το κοινό ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση γράφοντας σε ένα χαρτί ποιος ή τι τους έχει λείψει όλες αυτές τις ημέρες. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του κόσμου συνδυάζονται με τα πλάνα της Αμαρυλλίς, που γυρίστηκαν στο σπίτι της με το κινητό τηλέφωνο και με τη βοήθεια μιας καλής της φίλης.

«Λόγω της κατάστασης και των όσων συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, το “Μου Έλειψες” θα έχει πάντα τη δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Με τη δική σας παρουσία, αυτό το τραγούδι μας ενώνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο και από σήμερα πλέον θα ανήκει ΣΕ ΕΣΑΣ!», αναφέρει η τραγουδίστρια.

Το «Μου Έλειψες» έχει την υπογραφή του APON, ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του και στις δύο προηγούμενες επιτυχίες «Matado» και «Αλυσίδες» της Αμαρυλλίς, που αγγίζουν αθροιστικά τις 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς με τίτλο «Μου Έλειψες» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Πηγή: Hit Channel