ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
29 Oct.

Νέο Music Video | Harry Styles – Golden | SounDarts

Ο Harry Styles κυκλοφόρησε το νέο του music video για το τραγούδι “Golden”!

 

Τίτλος τραγουδιού“Golden”

Καλλιτέχνης: Harry Styles

Μουσική/Στίχοι: Harry Styles, Mitch Rowland, Tyler Johnson, Thomas Hull

Σκηνοθεσία: Ben Turner, Gabe Turner

Εταιρεία: Erskine Records, Columbia Records

Από το LP: “Fine Line”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση ου δεύτερου studio album του, ο Harry Styles επανέρχεται παρουσιάζοντάς μας το νέο του music video για το τραγούδι “Golden”. Με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή του ίδιου του Harry Styles, σε συνεργασία με τους Mitch RowlandTyler Johnson και Thomas Hull, το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε ως το πέμπτο κατά σειρά, επίσημο single του δίσκου.

Σε σκηνοθεσία των Ben και Gabe Turner, το ηλιόλουστο music video γυρίστηκε κατά μήκος της ακτής Αμάλφι στην Ιταλία. Το καλαίσθητο αυτό clip, παρουσιάζει τον Styles να διασχίζει μια σήραγγα και συνεχίζει παρουσιάζοντάς τον να τρέχει στους άδειους δρόμους καθώς το video συνεχίζεται. O νεαρός εμφανίζεται επίσης να παίζει με το νερό και να σταματά κυριολεκτικά την κυκλοφορία παίζοντας πάνω στο αυτοκίνητο ενός περαστικού.

Αυτή την άνοιξη, ο Styles ήταν ένας από τους αμέτρητους καλλιτέχνες που έπρεπε να αναβάλει τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας του λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κοροναϊού. Οι ημερομηνίες της περιοδείας του στην Ευρώπη του είναι προσωρινά προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο με τις ημερομηνίες της Βόρειας Αμερικής που ξεκινούν τον επόμενο Αύγουστο.