ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
26 Apr.

Νέο Τραγούδι από τους θρυλικούς Rolling Stones – Living In A Ghost Town

Την περασμένη εβδομάδα, οι θρυλικοί Rolling Stones, εμφανίστηκαν στο “All-Star Together At Home”, με το κάθε μέλος της μπάντας να ερμηνεύει το “You Can’t Always Get What You Want” από το σπίτι του. Πριν λίγες ώρες ωστόσο, κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, που είναι και το πρώτο τους μετά από μια μακρόχρονη δισκογραφική παύση.

Ο Mick Jagger και ο Keith Richards έγραψαν το νέο αυτό single που φέρει τον επίκαιρο τίτλο “Living In A Ghost Town”. Πρόκειται για το πρώτο νέο single των Stones μετά από το “Doom And Gloom” και το “One More Shot” από τη συλλογή τους “GRRR” του 2012! (Οι Stones κυκλοφόρησαν το album “Blues & Lonesome” το 2016, αλλά αυτό ήταν μια συλλογή από blues διασκευές. Αυτό είναι ένα νέο τραγούδι). Η μπάντα άρχισε να ηχογραφεί το τραγούδι σε studio στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο, αλλά το ολοκλήρωσαν βρισκόμενοι σε καραντίνα.

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Zane Lowe στο Apple Music, ο Jagger είπε ότι έγραψε το τραγούδι με τον Keith Richards πριν από ένα χρόνο. «Δεν γράφτηκε για τώρα, αλλά ήταν ένα από αυτά τα περίεργα πράγματα», είπε. «Αναφέρεται σε ένα μέρος γεμάτο από ζωή, την οποία τώρα στερείται, γράφτηκε απλά για να το πω, πήρα την κιθάρα και το έγραψα πολύ γρήγορα σε 10 λεπτά». Στη συνέχεια ανέφερε:

 

«Ο Keith Richards και εγώ και σκεφτήκαμε ότι πρέπει να το κυκλοφορήσουμε. Αλλά είπα, «πρέπει να το ξαναγράψω». Κάποια από αυτά δεν πρόκειται να λειτουργήσουν και μερικά ήταν λίγο περίεργα και λίγο-πολύ σκοτεινά. Έτσι το ξαναέγραψα. Δεν χρειάστηκε να ξαναγράψω πάρα πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Σε μεγάλο βαθμό είναι όπως το έκανα αρχικά”.

Το συγκρότημα τον τελευταίο καιρό δουλεύει σε ένα ολοκαίνουριο album, και πρόκειται να είναι το πρώτο τους LP με νέο υλικό μετά από το “A Bigger Bang” του 2005.

 

The Rolling Stones – Living In A Ghost Town

 

Πηγή: https://www.soundarts.gr