ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
26 Jun.

NEW HIT SINGLE: ELENI FOUREIRA “EL RITMO PSICODELICO”

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το lyric video της νέας international επιτυχίας της El Ritmo Psicodelico και για μια ακόμα φορά κλέβει τις εντυπώσεις.

Το “El Ritmo Psicodelico” είναι ένα από τα πέντε tracks που περιλαμβάνει το πρώτο διεθνές EP της Ελένης Φουρέιρα, με τίτλο Gypsy Woman, που κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Το EP αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και κατέκτησε την πρώτη θέση στα digital charts, ενώ έχει ξεπεράσει ήδη το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Ειδικά το “El Ritmo Psicodelico” ανέβηκε κατευθείαν στο #1 του Ελληνικού iTunes chart και στο #1 στο Deezer, ενώ έχει μπει στο Top50 του Ελληνικού Spotify και στο Viral Top50 σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα η Ελένη συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στα digital charts σε χώρες όπως Ισπανία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Το “El Ritmo Psicodelico” είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία η Ελένη ξεσηκώνει το κοινό στη sold out Ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για περισσότερο από έναν χρόνο.

Δείτε το official lyric video:

Βρείτε το EP “Gypsy Woman” εδώ: http://smarturl.it/Foureira_GypsyWoman