ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
15 Feb.

Poweplay της εβδομάδας: Issam Alnajjar – Hadal Ahbek

O 17χρονος Issam Alnajjar από την Ιορδανία δημιούργησε μια πραγματική παγκόσμια επιτυχία και μάλιστα ερμηνευμένη στη γλώσσα του!

Από την Αμερική έως τη Μέση Ανατολή, όλοι γκρουβάρουν με το πιασάρικο ρεφρέν του “Hadal Ahbek” και το ίδιο αναμένεται να συμβεί τώρα και στη χώρα μας!

Ένα σωρό TikTokers έχουν ήδη κάνει τα δικά τους video με το τραγούδι αυτό ως μουσική υπόκρουση. Υπάρχουν χοροί, memes και πολλά αστεία video με το “Hadal Ahbek”, όπως και η ιστορία πίσω από το τραγούδι που είναι εξίσου αστεία.

Το “Hadal Ahbek” σημαίνει κάτι σαν “Θα σε αγαπώ πάντα” στα Αραβικά και μιλά για έναν οδυνηρό αποχαιρετισμό από ένα αγαπημένο πρόσωπο, τα οποία μπορεί κανείς εύκολα να αισθανθεί από την ερμηνεία του Issam κι ας μην καταλαβαίνει γρι από όσα περιγράφουν οι στίχοι του. Το Performance Video του τραγουδιού που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο YouTube έχει συγκεντρώσει σχεδόν 30 εκατομμύρια views μέχρι στιγμής ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα με την κυκλοφορία της επίσημης studio version του -και το συνοδευτικό lyric video της- που είναι διαθέσιμη παντού.

Πηγή : soundarts.gr