ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
04 Apr.

New Single // Pink – Hustle

Η P!Nk κυκλοφορεί νέο single με τίτλο “Hustle” και μοιράζεται το tracklist* του επερχόμενου 8ου άλμπουμ της με τίτλο “Hurts 2B Human” που θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως Khalid, Wrabel, Cash Cash, Chris Stapleton,  Beck και Sia.

Το “Hustle” είναι ένας Pop δυναμίτης, τη δημιουργία του οποίου υπογράφει η P!nk μαζί με τον Jorgen Odegard και τον Dan Reynolds των Imagine Dragons.

Για ακόμα μια φορά η P!nk γράφει δυναμικούς στίχους υπερασπιζόμενη την ισότητα…

“You took my love, mistook it for weakness
I guarantee I won’t repeat this, no
Don’t try to hustle me
I live my life like a bullet in a gun, give you all my love till my patience is done
Oh no, don’t try to hustle me,”

Με τα νούμερα πωλήσεων να παίρνουν φωτιά από το ντεμπούτο της το 2000, η ​​P! NK κυκλοφόρησε 7 άλμπουμ, έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ (φυσικές πωλήσεις), πάνω από 75 εκατομμύρια singles, πάνω από 2,4 εκατομμύρια DVD παγκοσμίως και είχε 15 singles στα top 10 στον Billboard Hot 100 (τέσσερα στο # 1). Επιπλέον, έχει παραλάβει 3 Grammy ]Awards (20 υποψηφιότητες), 1 βραβείο Emmy Daytime, 2 Βραβεία Billboard Music, 7 MTV Video Music Awards, 2 MTV Europe Awards, 2 People’s Choice Awards, ενώ το 2013 ονομάστηκε Γυναίκα της Χρονιάς σύμφωνα με το Billboard.

Το τελευταίο της  άλμπουμ, Beautiful Trauma έγινε πλατινένιο σε πολλές χώρες του κόσμου, φτάνοντας στο # 1 στο Billboard 200 για 2 εβδομάδες.

* Hurts 2B Human (tracklist)

 1. Hustle
  02. (Hey Why) Miss You Sometime
  03. Walk Me Home
 2. My Attic
 3. 90 Days featuring Wrabel
  06. Hurts 2B Human featuring Khalid
 4. Can We Pretend featuring Cash Cash
 5. Courage
 6. Happy
  10. We Could Have It All
 7. Love Me Anyway featuring Chris Stapleton
 8. Circle Game
 9. The Last Song Of Your Life