ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
22 Jan.

No 1 στο Billboard 200 το “Camilla”!

Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Camila Cabello κάνει θριαμβευτικό ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200», σηματοδοτώντας την πρώτη γυναίκα μέσα σε τρία χρόνια που κατακτά το Νο1 με τον παρθενικό δίσκο της.

Το «Camila» κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου από τις Syco και Epic Records / Sony Music, καταγράφοντας 119.000 ισοδύναμες πωλήσεις άλμπουμ την προηγούμενη εβδομάδα στην αγορά των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα δεδομένα της «Nielsen Music». Από το σύνολο, οι 65.000 αφορούν φυσικές πωλήσεις άλμπουμ.

Ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από εκείνον που αναμενόταν, καθώς ορισμένες προβλέψεις είχαν θέσει τον πήχη περίπου στις 90.000 πωλήσεις.

Η Camila Cabello είχε ως αντίπαλο στη μάχη για την πρώτη θέση το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «The Greatest Showman», το οποίο είχε διανύσει δύο εβδομάδες επικεφαλής στο «Billboard 200» και τώρα υποχωρεί στο Νο2 με 104.000 πωλήσεις.

Ωστόσο, το «The Greatest Showman» ξεπερνά το «Camila» στις φυσικές πωλήσεις δίσκων (70.000 έναντι 65.000). Εντούτοις, το «Camila» κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή χάρη στις πωλήσεις τραγουδιών και το streaming.

Η αντίδραση της Camila ήταν ενθουσιώδης: «Το άλμπουμ μου είναι Νο1 στο “Billboard 200”. Κλαίω στο δρόμο», έγραψε στο Twitter, δίνοντας έμφαση με κεφαλαία γράμματα και πολλά θαυμαστικά.

Εντούτοις, το “Havana” συνεχίζει να παίζει στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και είναι εκείνο που κέρδισε μία θέση στα Airplay Charts του SUPER TOP 20.

Πηγή: www.hit-channel.com