ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
07 May.

O Ed Sheeran εκφράζει την ευαισθησία του στο clip “Happier”!

Ο Ed Sheeran μας παρουσιάζει το video clip για το single του “Happier”! To συγκεκριμένο τραγούδι το ακούτε στο POWERPLAY για αυτή την εβδομάδα στον SUPER FM.

To “Happier” συμπεριλαμβάνεται στο εννέα φορές πλατινένιο «÷» (Divide) σε μουσική και στίχους των Ed Sheeran, Ryan Tedder, Benjamin Levin.

Πρόκειται για το έβδομο τραγούδι στο tracklist του δίσκου, μια όμορφη μπαλάντα η οποία αναφέρεται στο πως μπορεί να αισθάνεται κανείς όταν κοιτάζει πίσω σε μια πρώιμη σχέση και παρά την αρχικά θυμωμένη και πικρή διάσπαση, αργότερα συνηδειτοποιεί ότι η πρώτη του αγάπη είναι πιο ευτυχισμένη με κάποιον άλλο.

«Θυμάμαι το πρώτο κορίτσι με το οποίο ήμουν μαζί, το πρώτο και το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου άλμπουμ μου ήταν για εκείνη. Ήμουν μαζί της από το σχολείο. Θυμάμαι τον τύπο με τον οποίο ήταν, τον συνάντησα μία ημέρα και της ταίριαζε πολύ περισσότερο από ό,τι εγώ. Βλέποντάς τους μαζί, ποτέ εμείς δε φαινόμασταν έτσι, δεν ήμασταν ποτέ εκείνο το ζευγάρι, δεν ήμασταν ποτέ τόσο ευτυχισμένοι», περιγράφει ο Ed Sheeran.

Στο video clip που κυκλοφόρησε για το τραγούδι “Happier” δεν πρωταγωνιστεί ο διάσημος ερμηνευτής. Τη θέση του παίρνει μια μαριονέτα που του μοιάζει πολύ η οποία αναπολεί τις όμορφες μέρες που έζησε με μια εύθραυστη και θηλυκή κούκλα φτιαγμένη από μπαλόνια, όταν ξαφνικά τη συναντά να απολαμβάνει το γεύμα της με μια άλλη μαριονέτα. Η κούκλα φαίνεται πολύ ευτυχισμένη κι έτσι η μαριονέτα του Ed, σβήνει τον καημό της στο θλίψη!