ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
26 Sep.

Ο Ηλίας Βρεττός θα είναι καλεσμένος στο στούντιο του SUPER FM!

Ο Ηλίας Βρεττός είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης ο οποίος ξέρει να κάνει τα τραγούδια επιτυχίες και μας το έχει αποδείξει. Ήδη η τελευταία του επιτυχία «Φώναξε με» σημειώνει τεράστια επιτυχία στα ραδιοφωνικά charts τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, στον SUPER FM βρίσκεται στο Νο1 στο SUPER TOP 20 για τρείς συνεχόμενες εβδομάδες στο ρεμίξ που επιμελήθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ του SUPER FM, Κώστας Γαλάτης.

Με αφορμή την εμφάνιση του Ηλία Βρεττού στο OMNIA Night Club το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος τραγουδιστής θα έρθει νωρίτερα στην Κύπρο και θα είναι καλεσμένος σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή του Κώστα Γαλάτη, 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Θα μιλήσει για το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο OMNIA Night Club στην Λευκωσία και για το νέο του single «Η Αγάπη μπορεί» που όπως φαίνεται έχει ήδη αγκαλιαστεί από τον κόσμο.

Παραμείνατε συντονισμένοι και ακούστε σήμερα τον Ηλία Βρεττό στην εκπομπή του Κώστα Γαλάτη, 4 με 6 το απόγευμα στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!