ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
04 Dec.

James Arthur: Αυτό είναι το νέο comeback single του ‘Naked’!

Ο James Arthur επιστρέφει με το νέο του single, «Naked».

Η ανάκαμψη του James Arthur κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Αφού φαινόταν να είναι χαμένος στον ωκεανό των ξεχασμένων νικητών του X Factor, έκανε μια θριαμβευτική επιστροφή στην κορυφή του Official Singles Chart τον περασμένο Σεπτέμβριο με το «Say You Will not Let Go» αλλά και με το δεύτερο album του «Back from the Edge». Λίγο μετά, υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με την εταιρεία Sycoon του Simon Cowell.

Πρόσφατα σημείωσε άλλη μια επιτυχία, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το συγκρότημα των Rudimental στο τραγούδι «Sun Comes Up». Τώρα, ανασυγκροτείται για να κυκλοφορήσει αυτό που θα μπορούσε εύκολα να γίνει το μεγαλύτερο single της καριέρας του.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Naked» και είναι ο προπομπός του τρίτου του album που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Το τραγούδι συνέγραψε ο ίδιος μαζί με τον pop maestro, Max Martin (και τους συνεργάτες του Savan Kotecha και Johan Carlsson), και πρόκειται για μια ακόμα συναισθηματική μπαλάντα, οι στίχοι της οποίας αναφέρονται στον ίδιο τον τραγουδιστή.

Το “Naked” το ακούτε στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Απολαύστε το:

 

Πηγή: www.soundarts.gr