ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
06 Jan.

O Justin Bieber θα τιμηθεί με μία μουσειακή έκθεση!

Στη συμπλήρωση σχεδόν δέκα ετών επαγγελματικής σταδιοδρομίας, η οποία ξεκίνησε το 2009, ο Justin Bieber θα τιμηθεί με μία μουσειακή έκθεση στη γενέτειρά του, στο Stratford του Καναδά.

Η πόλη, υπερήφανη για τον πιο διάσημο πολίτη της, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο μία έκθεση αφιερωμένη στα χρόνια του αστέρα της pop πριν γνωρίσει τη φήμη και τη δόξα.

Η έκθεση παίρνει το όνομα «Steps to Stardom» και είναι μία συνεργασία του μουσείου του Stratford Perth με τους παππούδες του Justin Bieber, οι οποίοι έδωσαν στους επιμελητές πρόσβαση σε πολυάριθμα κούτες με αντικείμενα από την παιδική ηλικία του τραγουδιστή.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι αναφορά στις ημέρες όπου ο pop star τραγουδούσε στα σκαλοπάτια έξω από το θέατρο Avon στην πόλη του Stratford, πριν τον ανακαλύψει ο μάνατζερ Scooter Braun.

Σύμφωνα με το γενικό διευθυντή του μουσείου, John Kastner, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «CP24», η έκθεση θα παρουσιάσει στο κοινό μεγάλη ποικιλία αντικειμένων σχετικών με την καριέρα του Justin Bieber, όπως το βραβείο  Grammy, τα μικρόφωνα που χρησιμοποίησε και ακόμη και προσωπικές επιστολές, συμπεριλαμβανομένου μίας από τη Michelle Obama.

Συνολικά, οι επιμελητές σχεδιάζουν να εκθέσουν μεταξύ 50 και 75 αντικειμένων από τη ζωή του Justin Bieber.

Η έναρξη της έκθεσης «Steps to Stardom» έχει προγραμματιστεί για τις 18 Φεβρουαρίου.

Πηγή: www.hit-channel.com