ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
08 Jan.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκινά την καινούργια χρονιά με νέο single!

Ακόμη μια επιτυχία από το νέο album «Το Κάτι Παραπάνω»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκινά την καινούργια χρονιά με νέο single, το «Τι Να Το Κάνω», μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας της!

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της γενιάς του, «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, μάλιστα, ένας από τους στίχους του αποτελεί τον τίτλο του album.

Το «Τι Να Το Κάνω» ξεχώρισε αμέσως, με το lyric video να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube, όπου έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια views.

Ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης με τέσσερα τραγούδια («Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα» και «Δεν Έχω Πολλά») στη λίστα των κορυφαίων ραδιοφωνικών μεταδόσεων, που επί σειρά εβδομάδων παρέμεινε αμετακίνητος στο No. 1 του airplay και κατέκτησε την πρώτη θέση στο ετήσιο IFPI Airplay Chart για το 2018 (με το «Ψέματα»), ερμηνεύει το «Τι Να Το Κάνω» και μας χαρίζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία!

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό, προσφέροντας «Το Κάτι Παραπάνω» στη νυχτερινή Αθήνα, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών στo «Fantasia».

Δείτε τα official lyric video του «Τι Να Το Κάνω»: