ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
19 Jan.

O Paul Shaffer θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής πριν από τα Grammys!

Η εκδήλωση πριν από τα βραβεία Grammy θα είναι διαθέσιμη σε live-stream ζωντανά την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, από τις 3-6 μ.μ. ET.

Ο Paul Shaffer θα είναι ο οικοδεσπότης λίγο πριν από την έναρξη των βραβείων Grammy, στην οποία θα φιλοξενήσει μερικούς από τους υποψηφίους της βραδιάς. Body Count, India.Arie, Jazzmeia Horn, Taj Mahal & Keb ‘Mo και Stile Antico έχουν όλοι προγραμματισμένες εμφανίσεις για την πρεμιέρα του show και έχουν τουλάχιστον από μία υποψηφιότητα ο καθένας.

Οι Zac Brown, Natalie Grant και Bernie Herms, Ledis, Lisa Loeb και Neil deGrasse Tyson – οι οποίοι είναι έτοιμοι για βραβεία φέτος – καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Academy Recording Jimmy Jam θα παρουσιάσουν μερικά από τα πρώτα 70 βραβεία της βραδιάς.

Εκτός από τη φιλοξενία, ο Shaffer θα είναι και ο μουσικός σκηνοθέτης της βραδιάς.

Η εκδήλωση πριν από την έναρξη των Grammy θα πραγματοποιηθούν στο Theatre στο Madison Square Garden και θα μεταδίδεται ζωντανά στο Grammy.com. Τα 60α ετήσια βραβεία Grammy θα ακολουθήσουν με την απονομή βράβευσης, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 7:30 μ.μ. ET από τη Νέα Υόρκη στο CBS.