ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
27 Sep.

Ο Βρεττός μίλησε στον SUPER πριν την εμφάνιση του στην Κύπρο!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου) στον SUPER FM και στην εκπομπή του ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Γαλάτη.

Δύο ημέρες πριν από την εμφάνιση του στο OMNIA Night Club, ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε στο στούντιο του SUPER FM, του Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου όπου παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Άρχισε αναφέροντας για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο OMNIA Night Club το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου λέγοντας ότι θα είναι κάτι διαφορετικό, πιο ώριμο και μαζί του θα έχει την ορχήστρα του. «Θα είναι μία βραδιά που θα έχουμε να θυμόμαστε όλοι», όπως ανέφερε. Θα τραγουδήσει και το νέο του single «Η Αγάπη μπορεί» που φαίνεται ότι έχει βρει το δρόμο του και αυτό στις καρδιές του κόσμου.

Συμπληρώνοντας, είπε πως «Η Αγάπη μπορεί» να μας ενώσει όλους, η αγάπη είναι πάνω και πέρα απ’όλα».

Ευχαρίστησε τον SUPER FM για τη στήριξη και δήλωσε πως «Ο SUPER FM είναι ένας σταθμός που είναι κοντά στην ελληνική μουσική, κοντά στους Έλληνες καλλιτέχνες και κάθε χρόνο ανεβάζει το επίπεδο».

Φέτος το χειμώνα θα εμφανίζεται σε ένα καινούριο μαγαζί που έχει την ονομασία TOKYO LIVE στην Ιερά Οδό, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είναι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας και θα αρχίσει εμφανίσεις την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα Οκτωβρίου. Θα είναι ένα πραγματικό show με χορευτές, με ακροβάτες και στο τραγουδιστικό κομμάτι ο Ηλίας Βρεττός με την ορχήστρα του.

Ακούστε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη: