ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
04 May.

“ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ” – Δείτε απόψε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στο Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του Sigma, στις 20:20!

Διονύσης Σχοινάς & STAN Αντιπαριώτης – «Όλα Θα Πάνε Καλά»

Ένα μοναδικό ντουέτο με δυνατό μήνυμα, για καλό σκοπό!

Ο δημοφιλής κι αγαπητός Διονύσης Σχοινάς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός STAN Aντιπαριώτης, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας παρουσιάζουν το «Όλα Θα Πάνε Καλά», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records, για καλό σκοπό.

Σε μουσική STAN Αντιπαριώτη και στίχους του Ζήνωνα Ζιντίλη, ο οποίος είχε την ιδέα για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία , το «Όλα Θα Πάνε Καλά» είναι ένα αισιόδοξο, ρυθμικό  τραγούδι, με ένα μήνυμα ελπίδας πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού και με ευχαριστίες στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Το «Όλα Θα Πάνε Καλά» αποτελεί το «όχημα» μιας καμπάνιας του SUPER FM, του Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου, σε συνεργασία με τη τηλεόραση SIGMA, για την ενίσχυση του Κυπριακού  Ερυθρού  Σταυρού και των έκτακτων δράσεών του για υποστήριξη της κοινωνίας λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, σε σκηνοθεσία Anthony Μozora, στο οποίο πολλοί επώνυμοι από την Κύπρο στέλνουν το δικό τους μήνυμα πως… «Όλα Θα Πάνε Καλά»!

“ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ” – Δείτε απόψε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στο Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του Sigma, στις 20:20!

Ακούστε το αύριο σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση, στον SUPER FM!