ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
02 May.

«Όλα Θα Πάνε Καλά» – Έρχεται την Δευτέρα 4 Μαΐου!

Ένα μοναδικό ντουέτο με δυνατό μήνυμα, για καλό σκοπό!

Ο δημοφιλής κι αγαπητός Διονύσης Σχοινάς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός STAN Aντιπαριώτης, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας παρουσιάζουν το «Όλα Θα Πάνε Καλά», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records, για καλό σκοπό.

Σε μουσική STAN Αντιπαριώτη και στίχους του Ζήνωνα Ζιντίλη, ο οποίος είχε την ιδέα για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία , το «Όλα Θα Πάνε Καλά» είναι ένα αισιόδοξο, ρυθμικό  τραγούδι, με ένα μήνυμα ελπίδας πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού και με ευχαριστίες στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Το «Όλα Θα Πάνε Καλά» αποτελεί το «όχημα» μιας καμπάνιας του SUPER FM, του Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου, σε συνεργασία με τη τηλεόραση SIGMA, για την ενίσχυση του Κυπριακού  Ερυθρού  Σταυρού και των έκτακτων δράσεων του, για υποστήριξη της κοινωνίας λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, σε σκηνοθεσία Anthony Mozora, στο οποίο πολλοί επώνυμοι από την Κύπρο στέλνουν το δικό τους μήνυμα πως… «Όλα Θα Πάνε Καλά»!

Δείτε το σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, την Δευτέρα 4 Μαΐου στο Δελτίο Ειδήσεων στην Τηλεόραση του SIGMA, στις 20:20.

Ακούστε το σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση απο την Τρίτη 5 Μαΐου στον SUPER FM.

Οι τρόποι εισφοράς στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 4 Μαΐου.