ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Jan.

One Direction: Συνεχίζουν επιτυχώς την καριέρα τους, ο καθένας χωριστά!

Οι πέντε Βρετανοί συνεχίζουν να σημειώνουν επιτυχία μαζί, αλλά ως σόλο τραγουδιστές, ανατρέποντας τον τραγικό μύθο των boy bands.

Οι One Direction είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Κατά μήκος του 2017, και τα πέντε από τα αρχικά μέλη κυκλοφόρησαν τραγούδια που εμφανίστηκαν στο αμερικανικό Top 40, γράφοντας ιστορία στην κατηγορία τους με τη συγκεκριμένη επίδοση.

Ο ZAYN κυριαρχεί χάρη στη συνεργασία με την Taylor Swift στο «I Don’t Wanna Live Forever», από το soundtrack του «Fifty Shades Darker», ένα τραγούδι που έχει καταγράψει 350 εκατομμύρια streams και 1,4 εκατομμύρια αγορές μέχρι σήμερα.

Το «Slow Hands» του Niall Horan ήταν δεύτερο σε πωλήσεις, μετρώντας ένα εκατομμύριο. Εν τω μεταξύ, τα streams ανέρχονται σε 214,5 εκατ., λίγο παρακάτω από το «Strip That Down» του Liam Payne με τον Quavo, το οποίο βρίσκεται στα 251,7 εκατομμύρια. Σε αντίθεση με τα εντυπωσιακά δεδομένα από το streaming, το ντεμπούτο του Payne απαρίθμησε 805.000 πωλήσεις.

Το εξαιρετικό «Sign Of The Times» του Harry Styles ήταν άλλη μία μεγάλη επιτυχία, που έφερε 594.000 πωλήσεις και πάνω από 182 εκατ. streams, αναφερόμενοι πάντοτε στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αναφορικά με τον Louis Tomlinson, η συνάντηση με την Bebe Rexha και τον Digital Farm Animals στο «Back To You» συγκέντρωσε 122.400 πωλήσεις και 109,2 εκατ. streams.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι One Direction γράφουν ιστορία, ακόμα και με χωρισμένους τους δρόμους τους. Τον Οκτώβριο του 2017, έγιναν το πρώτο boy band μετά τους The Beatles όπου τρία μέλη του κατέκτησαν την κορυφή του «Billboard 200» με τα σόλο άλμπουμ τους.

Πηγή: www.hit-channel.com