ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
23 Jan.

OSCARS 2018: Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες σήμερα!

Κοντεύει η ώρα για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά OSCARS 2018 και θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά σήμερα στις 15:20 το απόγευμα, στο link www.oscar.com

Οι υποψηφιότητες των OSCAR θα ανακοινωθούν σε δύο φάσεις. Ο αριθμός των κατηγοριών είναι 24 και θα παρουσιαστούν LIVE από το Academy’s Samuel Goldwyn Theater, στην Καλιφόρνια.

Στην πρώτη φάση θα ανακοινωθούν οι εξής κατηγορίες (η λίστα δεν είναι με την απαραίτητη σειρά ανακοίνωσης τους): Cinematography, Costume Design, Film Editing, Makeup και Hairstyling, Original Score, Production Design, Animated Short Film, Live Action Short Film, Sound Editing, Sound Mixing και Visual Effects.

Στη δεύτερη φάση θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες κατηγορίες (η λίστα δεν είναι με την απαραίτητη σειρά ανακοίνωσης τους): Actor in a Leading Role, Actor in a Supporting Role, Actress in a Leading Role, Actress in a Supporting Role, Animated Feature Film, Directing, Documentary Feature, Documentary Short Subject, Foreign Language Film, Original Song, Best Picture, Adapted Screenplay και Original Screenplay.

Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή… Μπείτε στο www.oscar.com για να ενημερωθείτε για όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η μεγάλη βραδιά των OSCARS θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2018 με οικοδεσπότη τον Jimmy Kimmel.