ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
14 Sep.

20:00-22:00 – Πέγκυ Σπινέλη: Μοναδική, αιχμηρή και πλέον… super βραδινή!

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική! Ο Super FM, ο διαχρονικά αγαπημένος σας μουσικός σταθμός, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024! Στη super ομάδα μας εντάχθηκαν νέα πρόσωπα που ήρθαν να ενισχύσουν τους υπόλοιπους παραγωγούς διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενθουσιασμό και καλή διάθεση!

Σειρά έχει σήμερα, άλλη μια γνώριμη παραγωγός. Μια παραγωγός που την ξέρετε και την αγαπάτε, απλώς μετακινήθηκε στη βραδινή ζώνη του σταθμού και μας είπε ότι είναι για το καλό όλων μας! Η Πέγκυ Σπινέλη, θα συνεχίσει πλέον από Δευτέρα με Πέμπτη 20:00-22:00 να λέει τα δικά της, με το δικό της μοναδικό και αιχμηρό τρόπο που τόσο αγαπάμε (δε μας αφήνει να πούμε κάτι διαφορετικό άλλωστε)!

Μπορεί να άλλαξε ώρα, θα παραμείνει όμως η ίδια αισιόδοξη και χαρούμενη παραγωγός που ήταν πάντα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σε πιο χαλαρές, βραδινές καταστάσεις! Βέβαια, αυτό δε θα αλλάξει το στυλ και την ταυτότητά της, ούτε και θα τη σταματήσει από το να εκφράζει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της όπως εκείνη ξέρει και μας έχει συνηθίσει!

Η εμπειρία της στα ραδιόφωνα και τα ΜΜΕ θα δώσουν ένα άλλο αέρα στη βραδινή ζώνη του σταθμού και θα την κάνει ακόμα πιο… super…

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!