ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
23 Apr.

P!nk και Khalid ενώνουν φωνές στο «Hurts 2B Human»

Ένα τραγούδι για τα προβλήματα της καθημερινής ζωής και το καταφύγιο που μπορεί να προσφέρει μία σχέση.

Η P!nk συμπράττει με τον Khalid στο ομότιτλο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς της «Hurts 2B Human».

Η αντίστροφη μέτρηση κορυφώνεται για το όγδοο studio album της P!nk. Το «Hurts 2B Human» θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από την RCA Records / Sony Music.

Το ομώνυμο τραγούδι του «Hurts 2B Human» είναι το τέταρτο κατά σειρά single που προλειάνει το έδαφος για το άλμπουμ, μετά το συναισθηματικό «Walk Me Home», που συνοδεύτηκε από ένα παραμυθένιο video clip, το ρυθμικό «Hustle» και το up-tempo «Can We Pretend» σε συνεργασία με τους Cash Cash.

Η P!nk ενώνει δυνάμεις με τον Khalid σε μία μόνο από τις συναντήσεις – έκπληξη που θα συναντήσουμε στο επερχόμενο άλμπουμ της «Hurts 2B Human».

Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούν για τα προβλήματα της καθημερινής ζωής και το καταφύγιο που μπορεί να προσφέρει μία σχέση.

Ο αστέρας της R&B Khalid, υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy, κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, με τίτλο «Free Spirit». Ο δίσκος έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Νο. 1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και συνέλεξε εγκωμιαστικές κριτικές από τα μέσα ενημέρωσης.

Η P!nk και ο Khalid συνυπογράφουν το τραγούδι «Hurts 2B Human» μαζί με τους Scott Friedman, Teddy Geiger, Alexander Izquerdio, Anna Hartley και Robin Weisse. Για την παραγωγή έχει φροντίσει ο Jorgen Odegard.

Πηγή: hit-channel.com