ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
14 Nov.

Power Play του Super FM: Selena Gomez και Marshmello με το “Wolves”!

Στο Power Play του Super FM για αυτή την εβδομάδα ακούμε τη νέα συνεργασία μεταξύ Selena Gomez & Marshmello στο τραγούδι “Wolves”.

H Selena Gomez, μετά από την γνωστή περιπέτεια με την υγεία της, επανέρχεται δριμύτερη και τολμά να κάνει την ασθένεια της τραγούδι! Δεν πάει πολύς καιρός που διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου, και τώρα επανέρχεται με το τραγούδι «Wolves» («λύκοι»), τίτλος, που όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι καθόλου τυχαίος!

Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe για το Beats 1, η Gomez δήλωσε ότι οι στίχοι αντικατοπτρίζουν βαθιά όλα αυτά που αισθάνθηκε την περίοδο που ηχογραφήθηκε το τραγούδι. Στο «Wolves» συμμετέχει και ο μυστηριώδης DJ, Marshmello που τελειοποίησε τη μουσική και την παραγωγή του Andrew Watt, παρουσιάζοντάς μας το εν λόγω αποτέλεσμα!

Το τραγούδι, γράφτηκε από την Gomez και τον Marshmello μαζί με τους: Ali Tamposi (Beyonce, Kelly Clarkson, C.Aguilera, Gary Clark Jr.), Louis Bell, Brian Lee (Lady Gaga, Fifth Harmony, Kygo), Carl Rosen και των παραγωγών του τραγουδιού Marshmello και Andrew Watt (Camilla Cabello, Justin Bieber, Avicii). To τραγούδι είναι ένα EDM άσμα που μπορεί εύκολα να «κολλήσει» στο νου του ακροατή σε μια συνύπαρξη με στοιχεία που μοιάζουν σε χαμένες μελωδίες από τα 80’s.

Πηγή: www.soundarts.gr