ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Jan.

POWERPLAY της εβδομάδας: “Leave a light on” με τον TOM WALKER!

“Leave a light on”

Να αφήνεις κι εσύ ένα φως ανοιχτό!

Ακόμα μία δημιουργία του Tom Walker ήρθε κοντά μας! Φαίνεται πως ο Σκωτσέζος ερμηνευτής έχει έρθει για να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας, καθώς κάθε νέο του τραγούδι είναι και μία νέα πρόταση. Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει το δυναμικό κι ελπιδοφόρο “Heartland“, ο Walker μας συστήνει τη νέα του δημιουργία που ακούει στον τίτλο “Leave A Light On”.

To “Leave a light on” είναι το POWERPLAY του SUPER FM για αυτή την εβδομάδα.

Αυτή τη φορά αναφερόμαστε σε μία μπαλάντα. Μία μπαλάντα από την οποία δεν λείπει φυσικά ο δυναμισμός που αποπνέουν τόσο η σύνθεση, όσο και τα φωνητικά του Walker. Για τις ελπίδες και τις “ανοιχτές πόρτες” που αφήνουμε στους ανθρώπους τραγουδάει ο ταλαντούχος ερμηνευτής, υποστηρίζοντας πως “όλοι κάνουμε λάθη”. Ο ήχος από το πιάνο έχει κυρίαρχο ρόλο στο “Leave A light On”, ενώ τα electro στοιχεία ‘δένουν’ αρμονικά σε αυτό.

Μαζί με την κυκλοφορία του digital single, ο Tom Walker κυκλοφόρησε το video clip αυτού! Εάν έχει έρθει η στιγμή που απελπίζεσαι, να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει ένας άνθρωπος δίπλα σου που έχει ‘αφήσει ανοιχτό το φως’ για εσένα. Ένα οπτικό θέμα, με νυχτερινές λήψεις στα δάση και ημερήσιες ‘εκδρομές’ στην θάλασσα είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν το video clip του “Leave A Light On”.

Πηγή: www.soundarts.gr