ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
26 Feb.

POWERPLAY: Liam Payne & Rita Ora – “For You”!

Στο POWERPLAY της εβδομάδας που ακούτε στον SUPER FM, συναντάμε μία από τις πιο πολυ-αναμενόμενες συνεργασίες της χρονιάς.

Liam Payne και Rita Ora συνεργάζονται για τη σειρά ταινιών “Fifty Shades”,  Το τραγούδι “For You” είναι ένας τίτλος που ήδη γνωρίζουν όλοι.

Οι Payne και η Ora συνεργάστηκαν τόσο στη δημιουργία των στίχων και της μουσικής του αλλά και στο ερμηνευτικό του κομμάτι, και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό έχουμε ενώπιον μας, μια από τις πιο πολλά-υποσχόμενες συνεργασίες της χρονιάς που βαδίζει στον ίδιο δρόμο με το “I Don’t Wanna Live Forever” που κυκλοφόρησε το 2016 από τον έτερο One Direction τραγουδιστή, Zayn Malik και την Taylor Swift, για το soundtrack του “Fifty Shades Darker”.

Το “For You” είναι το πρώτο δείγμα που παίρνουμε από το soundtrack του τρίτου και τελευταίου μέρους της κινηματογραφικής σειράς, που θα φέρει τον τίτλο “Fifty Shades Freed” τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει και πάλι ο James Foley. Το original score της ταινίας υπογράφει ο πολυ-βραβευμένος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής, Danny Elfman.

Πηγή: www.soundarts.gr