ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
18 Nov.

“Reputation”: η Taylor Swift σκαρφαλώνει στην κορυφή με το νέο της άλμπουμ!

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες κυκλοφορίες του πρόσφατου παρελθόντος ανήκει  στην Taylor Swift με το έκτο άλμπουμ της καριέρας της “Reputation”. Ήδη, διεκδικεί τον τίτλο του πιο εμπορικού άλμπουμ της χρονιάς (2017) με μόλις 7 ημέρες από την διάθεσή του στο κοινό.

Σύμφωνα με το Billboard, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου άλμπουμ ανέρχονται σε 1.05 εκατομμύρια από την ημέρα κυκλοφορίας του. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτό που θα φιγουράρει στο νούμερο 1 του Top 200 Album Chart του Billboard, αφού έχει ξεπεράσει τον προκάτοχό του Ed Sheeran και το άλμπουμ του Divide ÷ με 919.000 πωλήσεις από τον Μάρτιο έως τώρα. Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον Δεκέμβριο του 2015, όταν η Adele με το 25 σημείωσε πωλήσεις που άγγιξαν τα 1.16 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της πέμπτης εβδομάδας κυκλοφορίας του.

Όμως αυτή η κατάσταση δεν είναι πρωτόγνωρη για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, αφού είναι η τέταρτη φορά που κατορθώνει να πετύχει αυτό τον “διαστημικό” αριθμό πωλήσεων μέσα σε 1 εβδομάδα από την κυκλοφορία του άλμπουμ. Ενδεικτικά αναφέρουμε το 1989 με 1.29 εκατομμύρια πωλήσεις (2014), το Red με 1.21 (2012) και τέλος το Speak Now με 1.05 (2010). Όλα αυτά τα δεδομένα, επισημαίνουμε και πάλι, αφορούν την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας των προαναφερθέντων άλμπουμ.

Η Taylor παρ’όλη την επιτυχία της στοχεύει και στην Αγγλική κορυφή, αφού το Reputation είναι ήδη no 1 στο Official Album Chart με πωλήσεις που φθάνουν τις 74.000, ενώ απομένει μια ημέρα για την λήξη της πρώτης chart εβδομάδας.

Με πλέον μαθηματική ακρίβεια, η Taylor Swift βαδίζει σταθερά προς την κατάκτηση του τρίτου κορυφαίου άλμπουμ της στη Μεγάλη Βρετανία και του πέμπτου αντίστοιχου βεληνεκούς στις ΗΠΑ. Well done Taylor!

Πηγή: www. mikrofwno.gr