ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
08 Nov.

Selena Gomez & Marshmello σε νέο video clip για το single “Wolves”!

Με μία κάμερα στο χέρι η Selena Gomez δίνει η ίδια εικόνα στο νέο της τραγούδι «Wolves», σε συνεργασία με τον Marshmello!

Τα αυτοσχέδια video clips και τα behind-the-scenes ‘δίνουν και παίρνουν’ το τελευταίο διάστημα στον κόσμο του διαδικτύου, μιας και οι καλλιτέχνες παντός είδους προσπαθούν με κάθε τρόπο να προωθήσουν τις δουλειές τους. Η Selena Gomez ανήκει σε αυτή την ομάδα τραγουδιστών που δεν αρκείται στην κλασσική κυκλοφορία ενός καλαίσθητου video clip και μαζί με τον συνεργάτη της και μουσικό παραγωγό, Marshmello δημιουργούν ένα διαφορετικό video clip, χωρίς πολλές πολυτέλειες.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή FaceTime η Gomez περιπλανιέται στον χώρο, όπου διαμένει κι ερμηνεύει playback την πρόσφατη κυκλοφορία της, «Wolves«. Η σύνθεση του τραγουδιού αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών με τους Ali Tamposi, Louis Bell, Brian Lee και Carl Rosen, ενώ η κυκλοφορία του πραγματοποιήθηκε μέσω της Interscope Records. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός των ερασιτεχνικών πλάνων της Gomez, η σκηνοθεσία ανήκει στον Harry McNally.

Δισκογραφικά η 25χρονη τραγουδίστρια έχει να μας παρουσιάσει καινούριο υλικό από το 2014, όταν κυκλοφόρησε τον δίσκο «Revival», ενώ από την πλευρά του ο Marshmello πιο ενεργητικός από ποτέ έχει συνάψει συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως οι Far East Movement, Noah Cyrus και Slushii. Η πρώτη δισκογραφική του δουλειά κυκλοφόρησε το 2016 και φέρει τίτλο «Joytime», επομένως είναι ώρα να δούμε κάτι καινούριο και από τους δύο καλλιτέχνες. Λέτε η Selena Gomez να κάνει το επόμενο βήμα και να μας ανακοινώσει πληροφορίες για το επερχόμενο album της;

Πηγή: www.soundarts.gr