ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
13 Mar.

SΤΑΝ – Τέτοιες Νύχτες: Έρχεται Νέο Τραγούδι

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και δημιουργός επιστρέφει με μία δυναμική μπαλάντα!

Είναι κάτι νύχτες που σωπαίνεις, όμως ονειρεύεσαι… Είναι κάτι νύχτες που απλά περιμένεις ένα σημάδι… 

«Κάτι Τέτοιες Νύχτες» περιγράφει με τη ξεχωριστή δική του ερμηνεία στο νέο του single ο ταλαντούχος ερμηνευτής και δημιουργός STAN Αντιπαριώτης. Τους στίχους στη νέα του δυναμική μπαλάντα υπογράφει ο ίδιος, δίνοντας «φωνή» στον έρωτα, το βαθύ συναίσθημα, την απουσία αλλά και την ισχυρή επιθυμία του «μαζί». Tη μουσική συνθέτει ο Πάνος Καπίρης.

Το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών, από την Panik Records και την Icon Music Records, με την ομάδα του STAN Αντιπαριώτη να ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για το κοινό του.

Οι «Κάτι Τέτοιες Νύχτες» του STAN Αντιπαριώτη έρχονται μετά τα σαρωτικά «Τετράγωνα» που έγιναν viral από τους Έλληνες fans ανα τον κόσμο αλλά και μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη, που θα συνεχιστεί στην Αθήνα από τις 15 Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media αλλά και στο οfficial YouTube channel του STAN Αντιπαριώτη, γιατί ωραία πράγματα έρχονται και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ρόλο που δεν έχουμε ξαναδεί