ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
31 Dec.

SUPER Airplay Top20 2020: Ποιό είναι το Νο1 τραγούδι της χρονιάς

Όπως το έχει κάθε χρόνο η ραδιοφωνική μας παράδοση, τελευταία μέρα της χρονιάς είχαμε year end charts.
Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις μέσα στο 2020, σύμφωνα με το Super Airplay Chart, μας παρουσίασε σε ειδική εκπομπή ο αγαπημένος μας παραγωγός του SUPER FM Θέμης Γεωργαντάς.

Tα περισσότερα τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες που πρωτοκυκλοφόρησαν μέσα στο 2020, κάποια αποκλειστικά πρώτα στον SUPER, άλλα λίγο πιο παλιά που ακούστηκαν πολύ φέτος, μπαλάντες, pop, άλλα πιο χορευτικά, άλλα πιο λαϊκά ακόμα και τα υπέροχα ζεϊμπέκικα που επανήλθαν φέτος στην μόδα.

Ποιο είναι όμως το νούμερο 1 τραγούδι στον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου για αυτή την χρονιά; Ποιο τραγούδι αγαπήθηκε έντονα και παίχτηκε όσο κανένα άλλο;

Η λίστα μας ανέδειξε στην κορυφή τις ΜΕΛΙSSES, που τον Μάρτιο μας χάρισαν το single «Μισή Καρδιά», ένα μαγικό τραγούδι που θα αγαπήθηκε από το πρώτο άκουσμα εδώ στον SUPER και παντού. Το τραγούδι που κυκλοφόρησε από την PANIK RECORDS, υπογράφει ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον STAN Αντιπαριώτη. Το «Μισή Καρδιά» ήταν η πρώτη κυκλοφορία του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος μετά την απόλυτα επιτυχημένη διασκευή στο αξεπέραστο τραγούδι «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Με το «Μισή Καρδιά» με οι ΜΕΛΙSSES πέρασαν 8 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων μας.

Οι ΜΕΛΙSSES μίλησαν με τον Θέμη Γεωργαντά μόλις έμαθαν την επικράτηση τους. Ακούστε εδώ τι είπαν ….

Δείτε εδώ το βίντεο με τις ευχαριστίες και τις ευχές που μας έστειλαν….