ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
07 Dec.

SUPER TOP 20: Παραμένει στην κορυφή ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Νέα λίστα με τα πρώτα 20 της εβδομάδας όπως μας τα παρουσίασε και αυτή την Παρασκευή ο Θέμης Γεωργαντάς 6 με 8 το απόγευμα στον SUPER.

Η λίστα παρουσιάζει για άλλη μια εβδομάδα ενδιαφέρον. Η τελευταία επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου «Τώρα τι να το κάνω» παρέμεινε σταθερή για 7η εβδομάδα στο No 1 του SUPER 20 Airplay Chart στον SUPER FM. Οι στίχοι του κομματιού ανήκουν στον Νίκο Σαρρή και η μουσική στον Άκη Δείξιμο.

Για την εβδομάδα μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, σταθερά έμειναν το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου στην κορυφή και οι ΜΕΛΙSSES με το «Γιατί» στο No 10. Τα υπόλοιπα τραγούδια της λίστας είχαν ανακατατάξεις. Από την νέα λίστα, 7 τραγούδια σημειώσαν άνοδο, 9 τραγούδια σημειώσαν πτώση και 2 τραγούδια συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στο SUPER 20 Airplay Charts.

Το νέο κομμάτι της Άννας Βίσση «Μέσα μου» που ακούσατε αποκλειστικά εδώ στον SUPER, ήταν η ψηλότερη νέα είσοδος, κατευθείαν στο No 9, το οποίο και ήταν «Τραγούδι της Εβδομάδας».

Στο Νο 17 εκάνε την είσοδο του στο SUPER 20 Airplay Charts και ο Γιώργος Γιαννίας με το «Η ζωή δε συνεχίζεται» που και αυτό το ακούσατε πρώτη φορά αποκλειστικά στον SUPER 104,8.

Αναλυτικά το SUPER 20 Airplay Chart.