ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
14 Dec.

SUPER TOP 20: Σταθερά στο No.1 ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Μας παρουσίασε σήμερα (14/12) την αναμεωμένη λίστα με τα SUPER 20 της εβδομάδας όπως μας τα παρουσίασε για άλλη μια φορά, όπως και κάθε Παρασκευή ο Θέμης Γεωργαντάς 6 με 8 το απόγευμα στον SUPER, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Στη νέα λίστα ο Νίκος Οικονομόπουλος έμεινε για 8η συνεχή εβδομάδα στην κορυφή του SUPER 20 Airplay Chart με το δυναμικό «Τώρα τι να το κάνω», σε στίχους Νίκου Σαρρή και μουσική του Άκη Δείξιμου.

Για την εβδομάδα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου είναι το μόνο που έμεινε σταθερό. Από τα υπόλοιπα τραγούδια της νέας λίστας, 8 τραγούδια σημειώσαν άνοδο, 7 τραγούδια είχαν πτώση και συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στο SUPER 20 Airplay Charts συνολικά 4 νέα κομμάτια.

Το νέο κομμάτι του Νικηφόρου «Ξέρω τι κάνω» που ακούσατε σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στον SUPER FM, ήταν η ψηλότερη νέα είσοδος, στο No 14, το οποίο και ήταν «Τραγούδι της Εβδομάδας».

Στο Νο 17 βρίσκουμε για πρώτη φορά στη λίστα τον Γιάννη Πλούταρχο με το νέο του single «Σπασμένη καρδιά».

https://www.instagram.com/p/Bq4Y-rHF2bG/

Μια θέση πιο κάτω βρίσκουμε την Έλενα Παπαρίζου με το νέο γιορτινό single «Χριστούγεννα ξανά» και διαδίδει παντού το μήνυμα της αγάπης.

Στο No 20 έχουμε νέα είσοδο το νέο τραγούδι του Νίκου Κουρκούλλη «Μια φορά», άλλη μια αποκλειστικότητα που ακούσατε στον SUPER 104,8, 95,7 & 103,4!

Αναλυτικά το SUPER 20 Airplay Chart.