ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
20 Dec.

SUPER TOP 40: O Νίκος Βέρτης υποψήφιος και «Ερωτευμένος»!

Ο Νίκος Βέρτης έχει ξεχωρίσει για τη μουσική και τον άρτιο χαρακτήρα του. Είναι από τους καλλιτέχνες που αγαπήθηκε για το ταλέντο και για το ήθος του.

Με ένα μεγάλο αριθμό θαυμαστών να τον ακολουθούν τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργηθεί ένα φανατικό fan club όπου βρίσκονται μαζί του σε κάθε εμφάνιση του.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ως υποψήφιος από την online ψηφοφορία που κάνει ο SUPER FM για το SUPER TOP 40 με το τραγούδι «Ερωτευμένος».

Τη μουσική υπογράφει ο Idan Raichel και τους στίχους ο Γιώργος Τσοπάνης.

Διαλέξτε μέχρι 10 από τη λίστα με τα 40 που μεταδόθηκαν περισσότερο στον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και κερδίστε ένα laptop HP αξίας €789 που προσφέρει το www.eshopcy.com.cy, το Νο1 eshop στην Κύπρο.

Η ψηφοφορία είναι μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Τα 40 δημοφιλέστερα τραγούδια της χρονιάς σύμφωνα με τις ψήφους σας και το Νο1 αγαπημένο του 2017 θα μεταδοθούν από τον Super FM, σε ειδική εορταστική εκπομπή στο τέλος του έτους. Τα 40 πρώτα σε μεταδόσεις δίνονται με αλφαβητική σειρά και όχι με τη σειρά μεταδόσεων. Εσείς οι ακροατές με τις ψήφους σας θα διαμορφώσετε την τελική κατάταξη.

Στηρίξτε ξανά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και δώστε το βραβείο στο «Αγαπημένο Τραγούδι του 2017» που θα απονεμηθεί στον καθιερωμένο πλέον θεσμό των Super Music Awards τη νέα χρονιά. O νικητής θα ανακοινωθεί στις 29 Δεκεμβρίου.