ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
06 Sep.

Τα δώρα του νέου Breakfast Show θα είναι…SUPER!!

Έρχεται στο ανανεωμένο πρόγραμμα, στο αγαπημένο σας ραδιόφωνο!

Το νέο “SUPER BREAKFAST” κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, μέσα από τις συχνότητες του SUPER FM!

 Στο τιμόνι της παρουσίασης θα παραμείνει ο μοναδικός Κωνσταντίνος Τσιολής έχοντας για παρτενέρ την αγαπημένη Καλλιόπη Ασικίδου. Η εκπομπή θα ξεκινά κάθε πρωί στις 06:30 και θα κρατά την πιο κεφάτη συντροφιά στους ακροατές μέχρι τις 09:00.

 Με SUPER δώρα ξεκινά η πρώτη εβδομάδα αφού οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροκουπόνια αξίας 500 ευρώ από τα καταστήματα Ανδρέας Χαραλάμπους!

Και μιλώντας για δώρα, να αναφέρουμε ότι πρόκειται να ακολουθήσουν πολλά πολλά άλλα!

Το «SUPER BREAKFAST” εγγυάται ακόμη την πιο ανεβαστική μουσική αφού ζωντανά στα decks θα βρίσκονται οι δημοφιλείς DJs A Chris, Golden X και Michael C, μιξάροντας τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, σημερινές και όχι μόνο!

 

Ο Κωνσταντίνος και η Καλλιόπη, και οι δυο τους κουβαλάνε μια ιδιαίτερη τρέλα, με την οποία θα σας κρατήσουν σούπερ συντροφιά. Το μόνο βέβαιο είναι πως κάθε πρωινό η χαρά θα εναλλάσσεται με το γέλιο και τα καυστικά σχόλια. Μαζί με διαγωνισμούς, με μεγάλα δώρα, ζώδια, και ό,τι άλλο φέρνει η καθημερινότητά.

 

Άλλωστε το πώς ξεκινάς τη μέρα σου καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το τι διάθεση θα έχεις. Με άλλα λόγια,  χρειάζεται να έχεις ένα σούπερ πρωινό ξύπνημα! Νέο SUPER BREAKFAST, από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

 Και όλα θα πάνε σούπερ!